خبرگزاری خانه ملت

هدر اصلی
  • تاریخ انتشار : 1401/11/19 - 13:21
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سرویس : استان ها
جعفری بروجنی:

نیاز اصلی چهارمحال و بختیاری تامین آب پایدار است

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خشکسالی‌های اخیر گفت: نیاز اصلی چهارمحال و بختیاری تامین آب پایدار برای مردم است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، امیرقلی جعفری بروجنی در شورای اداری شهرستان بروجن که با حضور استاندار چهارمحال و بختیاری و تعدادی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، تاکید کرد: بزرگ‌ترین ظرفیت استان منابع آب است اما بخش‌های آشامیدنی، کشاورزی و صنعت این استان با مشکلات جدی روبرو بود.



وی افزود: با بهره‌برداری از طرح تامین آب آشامیدنی پایدار چهارمحال و بختیاری مشکل نیمی از جمعیت استان رفع می‌‎شود.



جعفری بروجنی به اختصاص ۹ هزار میلیارد ریال اعتبار برای احداث سد آقبلاغ شهرستان بروجن اشاره و تصریح کرد: این طرح باید ۱۵ سال قبل اجرایی می‌شد و اکنون با اجرای آن مشکل بخش عمده‌ای از این شهرستان رفع خواهد شد.



وی با اشاره به اجرای طرح‌های حوزه آبخیزداری و آبخوان‌داری چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن یادآور شد: این مهم در حفظ منابع آب و خاک استان و جلوگیری از فرسایش نقش اصلی ایفا می‌کند.



نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی توجه به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران را ضروری دانست و اظهار داشت: استفاده از ذخایر و ظرفیت‌های داخلی و بومی از مهم‌ترین اقدامات جمهوری اسلامی و دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.



وی با اشاره به مصوبات بسیار مطلوب سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به چهارمحال و بختیاری گفت: شهرستان بروجن سهم قابل‌توجه و مناسبی از مصوبات این سفر دارد که به تسریع در روند توسعه همه‌جانبه آن کمک می‌کند.



جعفری به تقویت حوزه زیرساخت در دوران فعالیت جمهوری اسلامی به‌ویژه در زمان دولت سیزدهم اشاره و تاکید کرد: بخش عمده صنعت چهارمحال و بختیاری در شهرستان بروجن مستقر است اما به تکمیل زنجیره‌های تولید نیاز دارد.



وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: مردم شهرستان بروجن از همان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران افرادی متدین، فرهنگی و انقلابی بودند.



نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی این شهرستان را یکی از پایگاه‌های انقلابیون اعلام و تصریح کرد: برخی بازاریان و اهالی متدین این شهرستان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی جزو موکلان امام خمینی(ره) برای دریافت وجوهات بودند.



وی یادآور شد: آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، آیت‌الله العظمی نوری همدانی و آیت‌الله یزدی و تعدادی عالمان دیگر قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان بروجن منبر می‌رفته‌اند.



جعفری اظهار داشت: تعدادی از مردم و بختیاری‌های شهرستان بروجن ۲۰ بهمن‌ماه ۱۳۵۷ با امام خمینی(ره) بیعت و خشم و انزجار خود را از شاهپور بختیار اعلام کردند.



وی گفت: مردم شهرستان بروجن در بحرانی‌ترین شرایط کشور و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران وفاداری خود را به امام خمینی (ره) ثابت کردند.



نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های بخش‌های مختلف این شهرستان گفت: وجود تالاب‌های ملی و بین‌المللی، ارتفاع بالا، اقلیم مناسب، زیرساخت‌های مطلوب در حوزه‌های گوناگون از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها است.



وی بالفعل کردن ظرفیت‌های بالقوه شهرستان بروجن را ضروری اعلام و تاکید کرد: هم‌اکنون ۵۴ واحد بهداشتی در این شهرستان به مردم خدمات‌رسانی می‌کند که این مهم از دستاوردهای جمهوری اسلامی به‌شمار می‌رود.



جعفری با اشاره به پذیرش ۴۰ دانشجوی پزشکی از شهرستان بروجن و کسب رتبه دوم این شهرستان در سطح ملی افزود: امسال ۶۰۰ دانشجو از بروجن در دانشگاه‌های دولتی کشور پذیرفته شده‌اند.



وی تصریح کرد: شهرستان بروجن با کوتاه‌ترین مسیر ارتباطی در شاه‌راه استان‌های فلات مرکزی ایران با بنادر جنوب‌غرب و جنوب کشور واقع شده و روزانه شاهد تردد حداقل ۳۵ هزار دستگاه انواع خودرو است./



پایان پیام

  • کد خبر : 356955
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

آخرین اخبار